ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Όλα τα προϊόντα έχουν την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή που αναγράφεται στην περιγραφή του προϊόντος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα . Η Εταιρία μας εγγυάται να προωθήσει προς επισκευή τις βλάβες οποιουδήποτε προϊόντος που προκλήθηκαν από ατέλειες στην κατασκευή ή στα υλικά τους και την αντικατάστασή του εάν κριθεί απαραίτητο από την αντιπροσωπεία του προϊόντος.

Σε περίπτωση μη αναγραφής χρόνου εγγύησης η εταιρεία μας δεν παρέχει εγγύηση.

Εγγύηση δεν παρέχεται σε καλώδια αντάπτορες, τηλεχειριστήρια, μπαταρίες παντός τύπου.

Επίσης όταν

- Στο προϊόν έχει γίνει οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής σε εργαστήριο ή τεχνικό εκτός του αρμόδιου service.

- Σε περίπτωση που ο αριθμός της συσκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί ή αφαιρεθεί.

- Η εγγύηση δεν καλύπτει επίσης τις μπαταρίες που πιθανόν να περιέχονται στην συσκευασία.

Εγγύηση συμβατότητας με λοιπές συσκευές δεν μπορεί να εγγυηθεί λόγω πολυπλοκότητας. Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα προϊόντα μας είναι αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ελεγχθούν από εμάς συμβατότητες με κάθε άλλη συσκευή. Μπορεί απλά να αναφερθεί η από εμπειρία μας συμβατότητα σε συγκεκριμένες μόνο περιπτώσεις και με επιφύλαξη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν:

• Από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, κτύπημα, πτώση του προϊόντος έκθεσης σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας και ρίψης υγρών.

• Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου, και για κάθε χρήση τροφοδοτικών, πέραν αυτών που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για κάθε συγκεκριμένο προϊόν.

Pre-loader